New

ZAGG Invisibleshield Glass Elite Privacy Edge iPhone 13/13 Pro

Article nr: 38-97413
€32.99
€39.99
Qty: 
Add to cart
Delivery time:  2-5 working days
  • Free shipping from €100
  • 50.000+ products
  • Great service
Information

Privacy skydd för iPhone 13 / 13 Pro

ZAGG InvisibleShield Glass Elite Privacy är ett avancerat skärmskydd som ger ett extremt starkt skydd mot repor, stötar och smuts för skärmen till din iPhone 13 / 13 Pro. Tillverkat av aluminosilikat av högsta kvalitet ger det maximalt skydd mot repor och stötar, samtidigt som det bevarar skärmens kristallklara skärpa och maximala bildkvalitet.

Skydda din telefon mot nyfikna blickar med InvisibleShield Glass Elite Privacy, som är utrustad med ett tvåvägs sekretessfilter för att hålla innehållet på skärmen synligt endast framifrån. Skärmskyddet har även en antimikrobiell behandling som motverkar tillväxt av luktframkallande bakterier och skyddar mot nedbrytning från mikroorganismer. Med dess förstärkta kanter och en lackförseglad yta, fylls mikrospickor igen vid tillverkning vilket motverkar synliga sprickor längre fram.

Ytan på Glass Elite Privacy har också en silkeslen, slät känsla som din ursprungliga skärm, tack vare ClearPrint Technology som är en oljeavstötande ytbehandling som gör dina fingeravtryck så gott som osynliga. Att applicera glasskyddet är enkelt, InvisibleShield skickar med en appliceringsram så att du enkelt kan rikta in skyddet, trycka lite lätt och se sedan hur det sakta suger sig fast på din enhet. Om ditt InvisibleShield någonsin blir slitet eller skadat, ersätts du med en ny produkt så länge du äger din enhet.

840056152816EAN:
  • Delivery and freight
  • Product type: Screen protector
    Telephone model: iPhone 13 , iPhone 13 Pro
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers